Turunmaan kiinteistöt täyttää 30 vuotta

Turunmaan kiinteistöt täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi vastikään kunnostetussa Konstratalossa tarjotaan perjantaina kakkua ja kahvia. Kuva: Malin Johansson.

Rabbe Holmberg aloitti kiinteistönvälittäjänä Turunmaan kiinteistöissä vuonna 1995, ja vuodesta 1999 lähtien hän omistaa ja johtaa yritystä, jonka toimialana on koko Turunmaa. Toimisto sijaitsee keskustassa osoitteessa Rantakatu 24, eli Konstratalossa, jonka hän osti viime vuonna.

– Olemme toimineet talossa vuodesta 2015, ja yrityksen tulevaa kehitystä ja kasvua ajatellen päätin ostaa koko kiinteistön Tage Erikssonilta, joka omisti rakennuksen silloin.

Yritys on kasvanut vuosien varrella ja työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä. Tänä vuonna pieni sivukonttori avattiin myös Kemiönsaaren Taalintehtaaseen.

– Voisi sanoa, että puolet meistä työskentelee kiinteistönvälitysalalla ja puolet isännöitsijäkysymysten parissa, Holmberg kehuu henkilökuntansa hyvää työtä.

– Yhdessä teemme hyvää työtä, ja etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja selviytyäksemme tulevaisuuden haasteista.

Kiinteistövälityksen lisäksi yhtiö isännöi noin 60 asunto-osakeyhtiötä Paraisten keskustassa. Juhlavuoden yhteydessä vihitään käyttöön myös vastikään kunnostettu kokoustila, joka on tarkoitettu yhtiökokouksille ja muille isommille kokouksille. Konstratalon toisessa kerroksessa on tällä hetkellä vapaata toimistotilaa noin 100 neliötä, kaikki muu on vuokrattuna.

Paljon on muuttunut 30 vuodessa, ja Holmberg kertoo muistavansa Turunmaan kiinteistöissä aloittaessaan, että tärkeimmät työvälineet olivat kirjoituskone, puhelin ja auto. Vuonna 1998 Turunmaan kiinteistöt oli edelläkävijä, kun se loi omat verkkosivut ja aloitti kiinteistöjen myynnin verkossa. Myös tekniikka ja markkinointi ovat asioita, joihin Turunmaan kiinteistöt on investoinut voimakkaasti viime vuosina. Yhtiö omistaa myös kolme venettä, joilla päästään kaikkiin saariston kohteisiin.

Perjantaina klo 14.10 Konstratalossa on tarjolla kahvia ja kakkua avoimien ovien yhteydessä klo 11–16.

– Lämpimästi tervetuloa, Holmberg tervehtii.

Malin Johansson
Käännös: Tuuli Meriläinen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*