Vaalit

Kuntavaalit. Vallanvaihdon hetki lähenee eli neljä vuotta on mennyt ja kaikki alkaa alusta uuden johdon myötä. Paraisten johdossa oleva puolue on jo monasti kirjoitellut omasta toiminnastaan viime valtuustokaudella. Eihän siinä mitään monta hyvää asiaa kirjoituksessa toki on ei siinä mitään, mutta kiinnittäisin huomion erääseen asiaan, vaikkapa aluksi tämän tulevan luovuuskeskuksen hallien suunnittelua varten oli työryhmä siitä mitä tehdään ja millaiset hallit. Niin kuin arvata sopii, niin jossakin vaiheessa tämän työryhmän aikaansaannosta luettu vaan pikkuisen meni metsään (tämä kaikki kokouksessa kuultua).

Toinen jatkuva ikävä juttu on se, kun koskaan ei kuunnella oppilaiden mielipiteitä (jumppasalin järjestelyt). Urheilijoiden unohtaminen Puntin korjaustöiden yhteydessä. Ilmeisesti Paraisilla ei tarvita hyviä urheilijoita, kun harjoittelutilat unohdetaan remontin yhteydessä. Mutta kaiken kaikkiaan alku on varsin lupaava.

Sitten toinen surullinen asia, mikä liittyy myöskin kyläkouluun, nimittäin Sunnanbergin koulun suljetaan lopullisesti, eli kylä jää ilman koulua ja lapset kuljetetaan keskustan kouluihin. Ainakin tällä hetkellä näyttää tältä. Syynä on tällä hetkellä mikäs muukaan kuin raha eli lapset koulukuljetukseen ja kas säästöä tulee. Kysyttiinkö asiasta vanhemmilta vai lukivatko he lehdistä? Muistan hyvin, kun uudesta koulusta äänestettiin, niin paikalla oli monta iloista kyläläistä, kun koulu jäi kylään.

Kas kun kukaan ei huomannut säästömahdollisuutta siinä vaiheessa, kun koulun rakentamisesta äänestettiin. Mihinkä tämä säästyvä raha muuten käytetään, olisi muuten kiva tietää, vai onko se salaista tietoa kenties. Ja taas lapset unohdettiin.

Tapio Karikko
SDP

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*