Vahvaa osaamista ja paikallistuntemusta

Kirjanpitotoimisto Memera. Ylärivissä omistaja Merja Kaarto,Kalle Laitinen ja Cita Heino, alarivissä Ulrika Andersson ja Raili Venetvaara. Kuva: Leena Lehtonen.
Kirjanpitotoimisto Memera. Ylärivissä omistaja Merja Kaarto,Kalle Laitinen ja Cita Heino, alarivissä Ulrika Andersson ja Raili Venetvaara. Kuva: Leena Lehtonen.
Kirjanpito- ja isännöintipalveluja tarjoava toimisto Memera on muuttanut Kirkkoesplanadilta Rantatie 32:een, niin sanotun HongKongin talon toiseen kerrokseen. Yrityksen päätoimipiste on edelleen Nauvossa, mutta Paraisten konttori kasvaa ja työllistää nyt viisi henkilöä, joista kaksi, Cita Heino ja Kalle Laitinen ovat isännöitsijöitä.
Cita Heino työskenteli aikaisemmin kiinteistöpäällikkönä Nordkalkissa ja sitä ennen Nordkalkin lakiosastolla.
– Hänellä on hyvä paikallistuntemus ja laaja verkosto, sanoo Memeran omistaja Merja Kaarto.
Kirjanpitotoimiston perusti Gunilla Löfman (ent. Essén). Hänen jäätyään eläkkeelle MeMeran toimintaa jatkoivat avoimena yhtiönä Maj-Britt Jansén ja Merja Kaarto.
– Nimi Memera, joka kirjoitettiin ennen muodossa MeMera, viittaa Maj-Brittin ja minun etunimiimme ja toimiston monipuolisiin palveluihin. Kirjanpidon lisäksi palveluihimme kuuluvat palkat, veroilmoitukset, lainhuudot, yhtiön perustaminen, kiinnitykset sekä isännöintipalvelut.
Nimi Memera (ruotsiksi ynnä muuta) on saanut jatkoa Merja Kaarron perheen yrityksissä, joita ovat esimerkiksi Rentmera, Vilamera ja Visiomera.
Toimiston uudet tilat Rantatiellä sisältävät myös ison neuvotteluhuoneen, jossa voidaan pitää hallitusten kokouksia ja pienempiä yhtiökokouksia. Tilat ovat lisäksi entisiä keskeisemmällä paikalla. Tarvittaessa toiseen kerrokseen pääsee myös rappuhissillä.
Tällä hetkellä toimisto työllistää kahdeksan henkeä Nauvossa, viisi Paraisilla, kolme Korppoossa ja yhden Houtskarissa.
– Olemme kaikilla saarilla ja meillä on hyvä paikallistuntemus, sanoo Cita Heino.
Merja Kaarto toivoo että asiakkaat löytävät uuden toimijan myös isännöintipuolella.
– Se että meillä on Paraisten toimistossa kaksi isännöitsijää merkitsee sitä että palvelua on jatkuvasti, myös toisen ollessa lomalla.
Tilitoimisto tarjoaa sekä kokonaisratkaisuja että yksittäisiä palveluja, esimerkiksi yrittäjille, konserneille, asunto-osakeyhtiöille, yhdistyksille tai tiekunnille.
Tänään torstaina toimistolla on avoimet ovet ja kahvitarjoilua kello 13–17.
Leena Lehtonen
040 563 8717/leena.lehtonen@aumedia.fi