Viidestä hakijasta tuli neljätoista uuteen hoitotyön päällikön virkaan

gult stadshus fotat nedifrån
Kuva: Carina Holm

Kun Paraisten hoitotyön päällikön viran hakuaika päättyi maanantaina, oli virkaa hakenut neljätoista henkilöä.

He ovat Aunio Eeva, sairaanhoitaja YAMK, Askainen; Hongisto Silja, sairaanhoitaja YAMK, Preitilä; Kanerva Satu-Terhi, terveystieteiden maisteri, Turku; Karlsson-Sabie Mia, yhteiskuntatieteiden maisteri, Parainen; Kinnunen Malin, sosiaali- ja terveydenhuolto, korkeampi YH, kehitys ja johtajuus, Parainen; Mäki-Laurila Johanna, sairaanhoitaja YAMK, Paimio; Nabati Ali, Bioanalyytikko, Raisio; Nieminen Marjaana, sosionomi (YAMK), Turku; Ren Zhuqing, terveystieteen maisteri, Virrat; Reponen Yrsa, sairaanhoitaja YAMK, Sauvo; Simelius-Nieminen Suvi, röntgenhoitaja YAMK, Piikkiö; Sundqvist Janette, sairaanhoitaja YH, Parainen; Suominen Irma, terveystieteiden maisteri, Turku; Tasaranta Niina, terveystieteiden maisteri, Piispanristi.

Kaupunki päätti huhtikuussa pidentää hoitotyön päällikön viran hakuaikaa elokuun loppuun, koska siihen mennessä oli saatu vain viisi hakemusta.

Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon ja ne ovat 14 hakijan joukossa.

Hoitotyön päällikön tehtäviin kuuluu hoitotyöstä vastaaminen ja kehittäminen. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksiin kuuluu soveltuva maisterin tason tutkimus tai sopiva korkeampi korkeakoulututkinto sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen taito sekä puheessa että kirjallisesti.

Eduksi lasketaan kokemus ja tuntemus alasta sekä johtamistaito.

Viimeksi virassa toimi vakituisesti nykyinen sosiaali- ja terveysjohtaja Miia Lindström, josta tuli vt. viransijainen lokakuussa 2018.

Sen jälkeen hoitotyön päällikön tehtävää on hoitanut virkaa tekevänä Janette Sundqvist, joka on yksi hakijoista vapaana olevaan virkaan.

Kaikki neljä hakijaa Paraisten hallintojohtajaksi on haastateltu, toisin sanoen Camilla Engman, Thomas Flemmich, Hanna-Maria Grandell ja Marika von Schoultz.

Kaupunki jatkaa hakua konsultin avustamana kolmen hakijan kanssa, mutta henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos ei vielä halua kertoa heidän nimiään.

Paraisten kaupungin viestintäpäällikön vapaana olevaan virkaan on haastatteluryhmä haastatellut viittä hakijaa yhdestätoista.

Haastatellut ovat Jesper Alm, Hanna Guseff, Freja Harkke, Hanna-Mari Kamppikoski ja Mona Lehtonen.

Henkilöstöpäällikön mukaan heillä on samanlaisia ansioita erilaisissa tehtävissä. Nyt kaupunki jatkaa täydentävien haastattelujen parissa.

Carina Holm
carina.holm@aumedia.fi
Käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*