Viikkokatsaus

Kuntavaalit. Perhekeskus kuulostaa ihan erinomaiselta asialta, josta löytyisi kaikki asiaan liittyvä samasta paikasta, ettei tarvitse surfata ympäri kaupunkia eri paikkoja. Muutostyöt tietenkin vaativat rahaa, mutta vastaavasti vuokria ei tarvitse maksaa. Ankkuritalo on vanha ja kukaties mahdollisesti hometalokin. Toivotaan onnea tulevaan kokoukseen.
Sitten tämä postissa käyminen ja autojen pysäköinti sekä myöskin postia Turusta tuova kuorma-auto. Molemmissa tapauksissa tilaa ei juurikaan ole, vaikka nykyisin pysäköinti on helpompaa, kun auton voi jättää molemmille puolille, jos tarvetta on. Postia tuovan kuorma-auton kuljettaja on monta kertaa manaillut tilanpuutetta ja hankalaa kuljetusmatkaa rullakoiden kanssa postiin ja takaisin lähtevän postin kanssa.

Lienee täysin mahdoton ajatus saada kuljetusautolle parkkipaikkaa edes liikennemerkkien avulla hetkeksi. Postissa käyntiä varten on toisella puolen pysäköintipaikkoja, mutta varsin usein paikoilla on joko kuorma- tai linja-auto, joten se niistä paikoista. On muuten surullista katsella, kun ihmiset menevät tien ylitse postiin ainoaan palvelupaikkaan, joka on auki koko viikon 9–21 ja koko päivän jaksetaan olla iloisia ja ystävällisiä. Ilmeisesti on niin, että jos postin kohdalle laitettaisiin suojatie, niin pysäköintipaikat vähenisivät, joten asia lienee mahdoton toteuttaa.

Tapio Karikko
SDP

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*