Yhteinen ympäristömme

Kuntavaalit. Paraisten kaupunki saa eniten saaristolisää koko Suomessa. Suuri summa velvoittaa varsinkin huolehtimaan saariston palveluista, mutta myös herkästä ympäristöstä. Saaristomeri on edelleen erittäin rehevöitynyt. Samalla ilmastokriisi velvoittaa meitä kaikkia toimimaan, ripeästi!

Me allekirjoittaneet jätimme aloitteen siitä, että Paraisten kaupungille tehtäisiin ilmastostrategia. Nyt toukokuussa vastaus on vihdoin valtuuston käsittelyssä. Sen mukaan perustetaan syksyllä laaja työryhmä valmistelemaan ja koordinoimaan kyseistä strategiaa.

Tästä olemme kovin iloisia ja nyt toivomme, että myös asukkaat pääsisivät mukaan vaikuttamaan strategian sisältöön.

Kierrätys ja uusiokäyttö, liikenneasiat, päästöt, metsät, uusiutuvan energian käyttö, luonnon monimuotoisuus koko kaupungin laajalla alueella ja paljon muuta, luulisi kiinnostavan monia. Olemme koko kaudella tehneet useita ympäristöön liittyviä aloitteita ja ehdotuksia. Jatkamme myös sitä työtä mielellämme valtuustossa, jos äänestäjät niin tahtovat.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmä

Nina Söderlund

kaupunginhallituksen jäsen

Lotta Laaksonen

kaupunginhallituksen varajäsen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*