Dimman uudessa singlessä pohjoismaisen rockin vivahteita

musiker fotade uppifrån med ksog som bakgrund
Dimma. Pargasbandet är aktuellt med en ny singel. Pressbild

Dimma kuvailee itseään progressiiviseksi folkrockyhtyeeksi Paraisilta. Kaksi vuotta sitten ilmestyi yhteen ensimmäinen albumi, ”Lead Me Far Beyond”.

Perjantaina 26. marraskuuta julkaistaan uusi ruotsinkielinen single ”Minnet”. Se löytyy eri striimauspalveluista, kuten esimerkiksi Spotifysta.

Kolme eri soololaulajaa

Suunnitelmien mukaan kappale julkaistaan myöhemmin myös englanniksi.

– Kappaleessa kuullaan kolmea eri soololaulajaa, joka tarjoaa aivan uuden puolen Dimmasta. Me tarjoamme kuulijoille maanläheisempää pohjoismaista folkrocksoundia, muun muassa mandoliinilla ja viululla, yhtye toteaa.

”Minnet” käsittelee vanhempien muistojen huomioimista ja oppimista sekä heidän viisaudestaan että haasteistaan elämässä.

Kappale kertoo sekä pimeyden että valoisuuden toivottamisesta tervetulleeksi osana elämää, rohkaisemalla uskaltaa kohdata sisäisen minänsä ja sen mitä siellä elää.

Se muistuttaa meitä siitä, että jos joku lähtee pois, elää hän aina sydämissämme ja muistoissamme.

”Minnet” -kappaleessa soittavat Jessica Bergman viulua, Anna Saarela laulaa ja soittaa akustista kitaraa, Andréas Rantala laulaa myös ja soittaa mandoliinia, Adrian Rantala soittaa bassoa ja laulaa, kun taas Set Bergman soittaa sähkökitaraa ja Kim Johansson soittaa rumpuja.

PK

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*