“Herra Ålandsbanken Paraisilla” jää eläkkeelle

26 vuoden jälkeen Paraisten Ålandsbankenissa, Jan-Peter Pomrén lopettaa ja luovuttaa viestikapulan Robin Bredbackalle. Kuva: Malin Johansson.

Ålandsbankenin pitkäaikainen työntekijä, Senior Premium Banker Jan-Peter ”Peppe” Pomrén jää eläkkeelle helmikuussa. Hän aloitti työnteon Paraisten toimistolla 1997, ja nyt 26 vuoden jälkeen on nuorempien aika jatkaa työtä.

Tuntuu hyvältä jättää työelämä taakse

– Olisin voinut jäädä eläkkeelle jo vuonna 2020, sanoo 66-vuotias Pomrén, mutta kertoo, että päätös eläkkeelle jäämisestä on kypsynyt toden teolla vasta viimeisen kolmen kuukauden aikana, ja nyt tuntuu hyvältä jättää työelämä taakse.

Pomrén asuu Turussa ja on matkustanut päivittäin Paraisten toimistolle. Hän on viihtynyt siellä, ja korostaa, kuinka tyytyväinen hän on Ålandsbankenin asiakkailleen tarjoamaan henkilökohtaiseen palveluun, myös ruotsin kielellä. Seuraaja Robin Bredbacka vahvistaa jatkavansa samaan malliin ja kuvailee itseään mukautuvaksi ja ratkaisukeskeiseksi henkilöksi, joka pitää numeroista.

– Minulla on ollut etuoikeus oppia kaiken alusta alkaen siitä lähtien, kun aloitin täällä huhtikuussa 2021, kertoo Bredbacka, joka heti opintojensa jälkeen sai paikan Ålandsbankenista.

Ålandsbanken Paraisilla. Jennica Heikius (vas.), Sandra Urvas, Robin Bredbacka, John Laurén ja Marja-Liisa Wihlman.

Ålandsbanken kasvaa jatkuvasti

Bredbackan toimenkuvaan kuuluu kaikkea asiakastapaamisista ja rahoitustarpeista keskustelemisesta investointipuolen neuvonantajana. Kollega John Laurén hoitaa samoja tehtäviä, mutta hänellä on eri asiakaskunta. Paraisten ja Turun toimistopäällikkö Jennica Heikius on töissä Turussa, mutta käy säännöllisesti Paraisten toimistossa ja kertoo, että Ålandsbanken kasvaa jatkuvasti ja saa uusia asiakkaita.

– Olen ylpeä siitä, että kuljemme omaa polkuamme ja saamme erittäin hyvää asiakaspalautetta. Kasvamme jatkuvasti sijoituspuolella. Haluan esittää lämpimät kiitokset Peppelle, ”Herra Ålandsbanken Paraisilla”, hyvin tehdystä työstä ja erinomaisesta asiakaspalvelusta, joka on aina ollut taattua laatua.

Ålandsbanken on viimeiset kaksi vuotta valittu parhaaksi Private Banking -palveluita tarjoavaksi pankiksi. Palveluneuvoja Sandra Urvas ja assistentti Marja-Liisa Wihlman ovat myös töissä Paraisten Ålandsbankenissa.

Malin Johansson
Käännös: Tuuli Meriläinen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*