”Kaikki paraislaiset ovat yhtä arvokkaita”


Parainen. Me Paraisten perheyksikön työntekijät työskentelemme niiden lapsiperheiden kanssa, joilla on joko lastensuojelun tai sosiaalihuoltolain mukainen asiakkuus. Asiakasperheemme ovat monenlaisia, tavallisia paraislaisia lapsia ja vanhempia. He käyvät neuvolassa, kaupassa, töissä, harrastuksissa, päiväkodissa ja koulussa.

Olemme olleet erittäin surullisia ja järkyttyneitäkin siitä, millä tavoin keskustelu perheyksikön ja -talon muutosta ja kokoonpanosta näyttää asettavan paraislaisia eriarvoiseen asemaan.

Asiaa on käsitelty julkisuudessa niin mielipidekirjoituksissa kuin lehtiartikkeleissakin.

Näissä kirjoituksissa on tuotu esiin muun muassa sitä, miten kaikkien turvallisuus toteutuu, kun samassa talossa palvellaan esimerkiksi pitkäaikaistyöttömiä henkilöitä, päihdekuntoutujia ja lapsiperheitä.

Haluamme ilmaista, että kaikki paraislaiset ovat yhtä arvokkaita ja oikeutettuja samoihin palveluihin ja arvostavaan kohtaamiseen.

Suhtaudumme erittäin myönteisesti yhä laajenevaan moniammatilliseen yhteistyöhön uusissa tiloissamme.

Erityisesti haluamme painottaa, että palveluihin ovat tervetulleita aivan kaikki paraislaiset.

Sami, Ulrika, Sandra, Liisa, Karina, Maria, Henna, Thomas, Heidi, Katinka, Lona, Susanna, Aurora, Pia ja Sabine
Lastensuojelun ja sosiaalihuollon työntekijät

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*