Lasten käsityökoulun ja Taidekoulu Picturan näyttely on Kauppiaskadulla.

Hanttis
Lasten käsityökoulun ja Taidekoulu Picturan näyttely on Kauppiaskadulla.
Taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille antavat lasten käsityökoulu Hanttis ja Lasten ja nuorten taidekoulu Pictura ovat pitäneet  perinteisesti yhteisen kevätnäyttelyn. Tällä kertaa se on poikkeuksellisesti Kauppiaskadulla, Veikkauspisteen entisissä tiloissa.
Käsityökoulun oppilaat ovat tuoneet näyttelyyn pehmoleluja, neulegraffitteja, esiliinoja sekä jännittäviä katapultteja. Viimeksi mainituissa, joita on tehty kovien materiaalien kurssilla, on käytetty mm. pieniä leivosvuokia.
Uusiokäyttöä edustavat verhotangonnupeista ja -renkaista tehdyt veistokset. Kenkälaatikoihin on sisustettu eri ikäisille asujille hienoja huoneita, joiden sisustuksessa on käytetty runsaasti mielikuvitusta.
Lasten ja nuorten taidekoulu Picturan kursseilla on perehdytty erilaisiin tekniikoihin ja materiaaleihin.
Pian on myös aika ilmoittautua käsityökouluun ja taidekouluun lukuvuodeksi 2015–2016. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä toukokuun aikana.
Lasten käsityökoulun ja Taidekoulu Picturan näyttely on Kauppiaskadulla. Näyttely on avoinna vielä tämän viikon ajan, torstaina ja perjantaina klo 9.30–15 ja lauantaina klo10–13.
 
Leena Lehtonen