Leijonakiekkokoulu alkaa lauantaina

Kuva: Suomen jääkiekkoliitto/Pasi Mennander

ParSportin jääkiekkojaoston yhteistyössä Suomen jääkiekkoliiton kanssa järjestämä Leijonakiekkokoulu tarjoaa tänä vuonna 3–9 -vuotiaille lapsille täysin ilmaisen kiekkokoulukokemuksen kiitos ParSportin hankkimien sponsorien.

– Seuralle tämä on tietenkin tärkeä väylä mukaan seuran varsinaiseen toimintaan. Ennen kaikkea pystymme kiekkokoulun kautta tarjoamaan mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuuden kokeilla lajia tasavertaisista lähtökohdista, toteaa leijonakoulun valmennustiimiin kuuluva Pasi Holmberg. Hänen kanssaan valmennuskolmikossa ovat mukana myös John Sundblom ja Niklas Helander.

Kiekkokoulu toimii samalla myös uusien valmentajien sisäänajoväylänä. Viime kaudella kiekkokoulussa oli mukana noin 25 lasta, eikä tälle kaudelle ole Holmbergin mukaan asetettu mitään absoluuttista ylärajaa osallistujamäärän suhteen.

– Sponsoreiden houkutteleminen osoittautui lopulta yllättävänkin helpoksi, sillä monet haluavat olla mukana tarjoamassa tätä harrastusmahdollisuutta lapsille. Kiekkokouluun osallistuvat saavat myös oman pelipaidan ilmaiseksi. Kaikki toiminta tapahtuu lasten ehdoilla ja tarvittaessa jaamme lapset eri ryhmiin ikä- ja taitotasot huomioiden, jotta kaikki saavat mahdollisimman paljon irti yhteisestä tunnista jäällä.

Konseptin mukaisesti kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki v. 2013–2019 syntyneet lapset, sekä tytöt että pojat. Kiekkokouluun voi osallistua ilman minkäänlaista lajitaustaa. Ainoat vaadittavat varusteet ovat ristikolla varustettu kypärä, omat luistimet sekä kaulasuojus (tai vaihtoehtoisesti hieman paksumpi, korkeakauluksinen takki). Muita varusteita saa tarvittaessa lainaksi ja mailoja on myös lainattavana jäähallilla.

– Tällä kaudella kiekkokoulun vakiovuoro on lauantaisin kello 11 ja kello 12 välillä aina maalis–huhtikuun vaihteeseen asti, kun jäähalli sulkee ovensa. Aloitamme nyt lauantaina 17. syyskuuta ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita paikan päälle. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa tulla paikalle ajoissa, jotta saadaan kaikki varusteet puettua. Ensimmäiselle kerralle ei tarvita ennakkoilmoittautumista ja mukaan pääsee myös myöhemmässä vaiheessa.

Mahdolliset kysymykset ja tiedustelut kannattaa lähettää sähköpostitse osoitteeseen parsportlkk@gmail.com. Aikuisia otetaan myös mielellään mukaan apukäsiksi.

Sponsorit: Paraisten kaupunki, Tunturitec Electric, Lähi-Tapiola Etelärannikko, HL-Metal, Praktia, Fjäder Group, Plåtslageri T Lindström, GVK Coating Technology.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*