Lykkebo toivoo runsaasti kaikenkarvaisia vieraita

Mona Lindströmin vanha unelma toteutuu, kun hän avaa oman koira- ja kissahotellinsa Paraisille. Kuva: Malin Johansson.

Paraisten Tarasta löytyy jokaisen koiran ja kissan omistajan unelma – tuore, juuri rakennettu koira- ja kissahotelli, joka sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella, jossa on isot, aidatut leikki- ja aktiviteettiaitaukset, missä eläimet voivat oleskella vapaasti päivän aikana. Tänne paraislainen Mona Lindström on toteuttanut unelmansa avata oman eläinhotellinsa. Koirien ja kissojen lisäksi hän ottaa vastaan myös häkissä olevia jyrsijöitä ja miksei myös minipossuja, hän sanoo.

Paikkojen maksimimäärä on seitsemän

Lindström on työskennellyt hoitoalalla koko työuransa ajan, mutta viimeiset puoli vuotta hän on ollut virkavapaalla voidakseen toteuttaa projektinsa. Hän on itse suunnitellut 30 neliöisen talon, minne hän majoittaa eläinvieraansa. Paikkojen maksimimäärä on seitsemän. Rakennukseen on yhdistetty aitaus, missä eläimet voivat vapaasti liikkua ja osallistua eri aktiviteetteihin.

– Maaliskuussa aloitimme metsän hakkuulla ja kesäkuussa aloitimme itse talon. Kaikki ei ole vielä aivan valmista, muun muassa yksi ulkohäkki kissoille on vielä rakentamatta.

Tilat ovat kodikkaat: vinyylilattia, puuseinät ja –katot sekä pehmustetut penkit, joissa koirat voivat hyppiä ylös ja alas. Lindström kertoo, että hän on ollut koirien kanssa tekemisissä 15 vuotta ja hänellä on myös oma koira, kahdeksanvuotias englannin Springerspanieli.

– Olen hoitanut ystävien koiria, lukenut kirjallisuutta koirien käyttäytymisestä ja käynyt luennoilla.
Lindström tulee tekemään yhteistyötä koirahieroja Linda Kronbergin ja hänen yrityksensä Dog Delightin kanssa, joka sijaitsee samassa kylässä. Halukkailla on siis mahdollisuus halutessaan varata hieronta koiralle samalla, kun varaa paikan hotellista.

Metsäkävelyt sisältyvät hintaan

Jokainen, joka varaa paikan koiralleen Lindströmin luota, voi olla varma, että liikunnan tarve täytetään. Lindström liikkuu paljon luonnossa ja kertoo, että metsäkävelyt sisältyvät hintaan, kuten myös erilaiset aktiviteettiradat, joita hän on rakentanut koirien aitaukseen. Vuorokausimaksu on koirilta 30 euroa ja kissoilta 15 euroa. Kissojen päivämaksuun sisältyy kuivaruoka, kun taas koirien maksuun ei kuulu ruoka. Koiran voi myös tuoda päiväksi, jolloin hinta on 28 euroa 8–12 tunnilta ja alle kahdeksasta tunnista hinta on 22 euroa.

Sunnuntaina 11.9. kello 11–17 Lykkebossa on avoimet ovet ja silloin kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla tutustumaan Tarassa Såristentie 11:ssä sijaitsevaan koira- ja kissahotelliin. Myös nelijalkaiset ystävät ovat tervetulleita tutustumaan tiloihin. Omat nettisivut ja Facebook-sivu ovat parhaillaan suunnitteilla Lykkebolle, sähköpostitse tavoittaa osoitteesta koirahoitola.lykkebo@gmail.com, kuten myös puhelimitse numerosta 040-587 0020.

Malin Johansson
Käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*