Mia Salokannel: “Tämä on kokonaan hyväntekeväisyystapahtuma”

påsk, dam,
Mia Salokannel piilottaa nämä keltaiset munat. Kuva: Leena Varjokivi.

Muskelipajan munajahti alkoi viisi vuotta sitten kolmella piilotetulla munalla. Viime vuonna 32 yritystä lahjoitti palkintoja munajahtiin, ja tänä vuonna määrä on lähes kaksinkertaistunut.

“Sain paljon kiitosviestejä”

Paraisilla Muskelipaja hierontayritystä johtava Mia Salokannel kertoo järjestävänsä joka vuosi pääsiäisen aikaan munajahdin lapsilleen. Viisi vuotta sitten hän päätti järjestää munajahdin myös muille innokkaille munametsästäjille ja piilotti kolme munaa, jotka sisälsivät Muskelipajan hierontalahjakortit. Seuraavana vuonna Salokannel lisäsi muutaman tuotepalkinnon munajahtiin ja hieroja Janne Hakala lahjoitti lahjakortteja.

– Sain paljon kiitosviestejä siitä, kuinka mukavaa oli seurata vihjeitä ja etsiä munia keskustasta.

Kolmantena vuotena mukaan liittyi Jyri Oksanen, silloinen Suntin, nykyinen grillikahvila Sillan omistaja, ja hän haastoi muita yritykset tekemään samoin. Salokannel sai kasaan yhteensä 12 munaa mukavilla palkinnoilla, jotka hän piilotti – ja sen jälkeen tapahtuma on jatkuvasti kasvanut. Viime vuonna mukana oli 32 yritystä ja piilotettuja munia oli yhteensä 45. Tänä vuonna määrä on lähes kaksinkertaistunut.

– Ajatukseni munajahdista on saada ihmiset ulos viettämään aikaa perheen kanssa, ja tietysti haluan myös nostaa esille paikallisia yrityksiä. Pienellä paikkakunnalla tällainen yhteistyö on tärkeää.

Palkintoina on esimerkiksi lahjakortteja paikallisiin liikkeisiin

Salokannel painottaa, kuinka iloinen hän on kaikista yrityksistä, jotka ovat olleet häneen yhteydessä ja haluavat lahjoittaa palkintoja. Palkintoina on esimerkiksi lahjakortteja paikallisiin liikkeisiin, yritysten tuotepalkintoja ja erilaisia elämyksiä. Sosiaalisessa mediassa, muskelipaja_hieronta, voit seurata mitä palkintoja on lahjoitettu.

– Munanmetsästys toimii niin, että piilotan suklaamunista saatuja keltaisia munia eri paikkoihin keskustaan, ja sen jälkeen laitan vinkkejä someen.

Vinkit julkaistaan ​​instagramiin muskelipaja_hieronta ja Facebookiin hieroja Mia Salokannel-Muskelipaja pitkäperjantaina klo 12.00. Se, joka löytää munan, lähettää siitä kuvan Salokanteelle sekä vihjenumeron. Munan sisältä löytyy lappu, josta näkyy, minkä yrityksen palkinnon löytäjä on voittanut. Hänen mukaan tarkemmat ohjeet annetaan ennen munajahdin alkamista.

– Yritän sisällyttää vinkkeihin tietoja Paraisten historiasta tai nykyajasta, joskus hyötyy myös yritysten tuntemisesta.

“Tämä on kokonaan hyväntekeväisyystapahtuma”

Viime vuonna munajahti kesti kaksi päivää ja samalla kaavalla jatketaan todennäköisesti myös tänä vuonna. Salokannel kertoo, että tapahtumassa on monta liikkuvaa osaa ja suurin osa päivästä menee sosiaalisen median päivittämiseen ja etsijöiden ajan tasalla pitämiseen.

– Tämä on kokonaan hyväntekeväisyystapahtuma, jonka toivon tuovan ihmisille hymyn huulille, sekä iloa ja onnistumisen tunteen.

Mia Salokannel
Ikä: 36
Asuu: Paraisilla
Toimii: hyvinvointialan yrittäjänä yrityksessä Muskelipaja
Ajankohtaista: Järjestää Muskelipajan munajahdin Paraisilla

Malin Johansson
Käännös: Tuuli Meriläinen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*