Näin luomme muuttoa Paraisille

Kuntavaalit. Suomessa on tuskin yhtään kuntaa, jossa ei tavoiteltaisi kasvavaa muuttovoittoa.

Hyvinvoiva elinkeinoelämä ja työpaikat mahdollistavat muuttamisen. Toimiva arki luo halun muuttaa.

On kyse työpaikoista ja siitä, että saa tarvitsemaansa palvelua silloin, kun sitä tarvitsee.

Paraisilla teollisuus ja yli tuhat PK-yritystä vastaavat leijonanosasta kunnan yli 5000 työpaikasta. Kaikkien yritysten toimintaedellytyksiä on edelleen turvattava ja kehitettävä.

Koulutustarjonta on yksi kuntien välisen muuttamisen tärkeimmistä tekijöistä. Siksi panostukset kouluihin ja päiväkoteihin ovat niin tärkeitä.

Juuri nyt suositaan luonnonläheistä asumista. Paraisilla on useita erilaisia asumisen vaihtoehtoja, joita kaikkia leimaa luonnon ja meren läheisyys.

Moni vapaa-ajan asukas on nyt valinnut tehdä työtä kesäpaikkakunnaltaan Paraisilta. Meidän pitää tehdä asumisen vakinaistamisesta Paraisille vieläkin sujuvampaa.

Lisäksi meidän pitää myös kertoa Paraisten vahvuuksista ja erilaisista mahdollisuuksista. Olemme kaikki oman kuntamme lähettiläitä.

Juuri nyt Paraisilla on etulyöntiasema muihin kuntiin verrattuna. Tätä pitää hyödyntää hyvällä tavalla muuttovoiton lisäämiseksi.

Tomas Björkroth

Gunilla ”Gilla” Granberg

Kuntavaaliehdokkaita, RKP, Parainen

 

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*