On aika tehdä löytöjä – ensi viikolla Akkainillan aikana luvassa hyviä tarjouksia

damer, restaurang
Eva Johansson (vas.) ja Amanda Laurén  Matmalmen @Eva -ravintolassa. Kuva: Malin Johansson.

“Tämä on kiva konsepti”

Kaupat, kahvilat ja ravintolat ovat auki illalla ensi viikon torstaina Paraisten keskustassa, kun vietetään Akkainiltaa.

– Tämä on kiva konsepti. Ihmiset ovat iloisia ja hyvällä tuulella, sanoo Mi Ruokolahti Tre Små Rum – sisustusliikkeestä.

Ruokolahden lisäksi monet muutkin Paraisten keskustan yrittäjät ovat olleet mukana kaikkina kertoina, kun Akkainiltaa on järjestetty. Ensimmäinen kerta oli vuonna 2012, ja tähän mennessä tapahtuma on muodostunut hienoksi perinteeksi. Kuten aiemminkin, järjestelyistä vastaa Kivaa Paraisilla -yhdistys. Akkainilta järjestetään torstaina 7. päivä maaliskuuta kello 17–21.

dam. hund
Mi Ruokolahti koiransa kanssa sisustusliikkeessä Tre Små Rum. Kuva: Malin Johansson. 

Luvassa myös yllätystarjouksia

Järjestäjät kehottavat vierailijoita tarkkailemaan vaaleanpunaisia T-paitoja, jotka roikkuvat kauppojen ulkopuolella ja antavat vihiä kunnon löydöistä. Esimerkiksi vaatekauppa Nicolos ja Nicolina antaa 20 prosentin alennuksen kaikista naisten tuotteista, myös kengistä. Gullkronan kaupassa saa 15 prosentin alennuksen Sandnesin langoista. Myös Taito-järjestön OLLI-langasta saa 15 prosenttia alennusta. Beatrice Bäcklund on paikalla Gullkronan kaupassa illalla, ja häneltä saa neulontaneuvoja. Gullkronassa on luvassa myös yllätystarjous.

Myymäläpäällikkö Sara Nyman Gullkronan myymälässä. Kuva: Malin Johansson.

Illan aikana myös kahvilat ja ravintolat ovat auki, ja jos nälkä alkaa kurnia voi poiketa esimerkiksi Matmalmen @Eva -ravintolassa, missä on tarjolla pinaattiblini siianmätipöperöllä sekä juoma 12 eurolla.
Aiempien kertojen tapaan on mahdollista kerätä leimoja ja osallistua arvontaan, jossa voittoina on 15 euron arvoisia lahjakortteja.

Malin Johansson
Käännös: Sari Sarelius

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*