Paraislainen Peter Palander osallistuu LEGO Masters Suomeen

Peter Palander
Lego-kilpailu. Paraislainen Peter Palander osallistuu LEGO Masters Suomeen.

Ensi viikon torstaina saamme nähdä paraislaisen Peter Palanderin MTV3:sella, kun hän osallistuu ohjelmaan LEGO Masters Suomi.

LEGO Masters on konsepti, joka alun perin tulee Iso-Britanniasta ja jota on esitetty muun muassa Australiassa, USA:ssa, Saksassa, Ruotsissa ja Hollannissa. Kilpailu perustuu siihen, että kahdeksan rakennusparia kilpailee, kenestä tulee ensimmäisen LEGO Masters Suomi tittelin haltija. Palander kilpailee yhdessä espoolaisen Ville Vanhatalon kanssa. Kilpailijoilta vaaditaan sekä luovuutta, taitoa että menestymisen halua.

Palander löysi legoinnostuksen uudelleen aikuisiässä

Palander löysi legoinnostuksen uudelleen aikuisiässä ja hänellä on nykyisin jättimäinen legokaupunki kellarissaan. Kiinnostus ei ole laantunut vuosien saatossa, päinvastoin. Tuotantoyhtiö otti Palanderiin yhteyttä ja kysyi voisiko hän ajatella olevansa mukana ohjelmassa ja hän vastasi hetken miettimisen jälkeen kyllä.

– Jokaisessa jaksossa saamme tietyn teeman ja meidän tulee rakentaa sen mukaan ja tehtävästä otetaan aika. Legoilla pitää myös esitellä eri rakennustekniikoita ja niiden pitää tietysti olla myös esteettisiä, sanoo Palander.

Tämän enempää Palander ei paljasta, mutta lupaa, että TV:n katsojat pääsevät osallistumaan todella uskomattomiin legorakennelmiin. Jokaisen jakson päätteeksi yksi pari putoaa pois. Ohjelma lähetetään kello 20.00 torstaisin 17.3. alkaen.

Malin Johansson
Käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*