Paraisten koirabaanan kuntoportailla on nyt sydäniskuri

Sydäniskuri on asennettu kuntoportaiden keskiväliin.

Paraisten Rotaryklubi ja Paraisten Portin rotaryklubi ovat kustantaneet sydäniskurin ja laitteen on hankkinut Länsi-Turunmaan sydänyhdistys. Sydäniskuri on asennettu kuntoportaiden keskiväliin.
Hanna Järvinen Länsi-Turunmaan sydänyhdistyksestä on tyytyväinen siihen, että kuntoportailla on nyt sydäniskuri ja sanoo, että sen käyttämistä tarvittaessa ei tarvitse pelätä.

– Mitään ei voi tehdä väärin, laite kertoo koko ajan, mitä pitää tehdä. Ihmiset vaan usein pelkäävät tekevänsä jotakin väärin.

Sydäniskurin käyttämiseen ei tarvita mitään koulutusta, mutta Järvinen toteaa ihmisten helpommin uskaltavan käyttää sydäniskuria, jos he ovat saaneet koulutuksen. Länsi-Turunmaan sydänyhdistys tarjoaa kiinnostuneille ilmaisen opetuksen.

Ajatuksena on hankkia toinen sydäniskuri kuntoportaille, jotta tulevaisuudessa sydäniskuri löytyy portaiden alapäästä ja nykyinen siirretään ylös. Kuntoportaista vastaava Länsi-Turunmaan Yrittäjät kerää parhaillaan rahaa tähän tarkoitukseen.

– MobilePayn kautta voi maksaa jonkun summan ja ottaa osaa uuden sydäniskurin hankintaan, selvittää Lasse Andersson yrittäjäyhdistyksestä.

Sydäniskurin vieressä on numero, mihin MobilePaylla voi maksaa lahjoituksen.

Malin Johansson
käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*