Paraisten Padelhalli täyttää vuoden – “tyytyväiset asiakkaat lämmittävät sydäntä eniten”

Aktiivisia pelaajia. Vasemmalta: Niklas Westerlund, Krister Backlund, Harri Salo ja Mikael Enberg. Kuva: Malin Johansson.

Norrbyn Voimakadulla Paraisten Padelhalli on maanantai-iltana täynnä toimintaa, kun PK:n toimittaja vierailee hallissa. Reilu vuosi sitten Niklas Westerlund perusti kumppani Kaj Karlssonin kanssa Pargas Padelhall Ab:n ja 14.1.2022 he avasivat padelhallin Norrbyhyn. He ovat kaiken kaikkiaan tyytyväisiä liiketoimintaan.

“On ollut mielenkiintoista kokea, millaista on olla yrittäjä”

– Pääsääntöisesti kaikki on mennyt odotusten mukaan, mutta kentän ja varausjärjestelmän kanssa on ollut enemmän työtä kuin olin kuvitellut, Westerlund sanoo, ja lisää, että on ollut mielenkiintoista kokea, millaista on olla yrittäjä.

Kaiken kaikkiaan he olivat odottaneet hieman enemmän pelaajia kesän aikana ja tiettyinä viikonloppuina. Varauksia on vuoden aikana yhteensä 150 eri henkilöltä. Tarkalleen kuinka monta pelaavaa henkilöä heillä on käynyt on vaikea sanoa, sillä kentän varauksen tekee yksi henkilö, vaikka useampi pelaa samaan aikaan.

– Ehkä noin 400 henkilöä. Uskon, että korkein huippu on saavutettu tällä hetkellä. Samalla uskon, että monet jatkavat pelaamista ja saamme uusia pelaajia, koska se on urheilulaji, jonka kanssa on helppo aloittaa.

Naisia ​​on suunnilleen yhtä paljon kuin miehiä

Suurin salissa pelaava ikäryhmä on noin 35–55-vuotiaat, ja naisia ​​on suunnilleen yhtä paljon kuin miehiä. Tällä hetkellä noin 10 ryhmällä on vakituiset vuorot salissa, pääasiassa arki-iltaisin. Yksi porukka, joka tapaa säännöllisesti, on Nina Borgström, Heidi Skaag-Isaksson, Daniela Sundell ja Sofie Sjöström. Joka maanantai-ilta he tapaavat padelhallissa ja nauttivat seurustelusta ja liikunnasta.

– Se on mukavaa, pitää päästää irti kaikesta muusta ja keskittyä peliin, Skag sanoo ja huomauttaa samalla, että padel on sekä hauskaa että sosiaalista.
Kun naisten vuoro on loppumassa puolentoista tunnin jälkeen, on jo toinen ryhmä odottamassa vuoroaan. Mikael Enberg, Harri Salo ja Krister Backlund pelaavat usein yhdessä Westerlundin kanssa ja silloin salissa soi 80-luvun musiikki.

– Olemme kaikki aktiivisia pelaajia ja pelasimme yhdessä jo ennen padelhallin rakentamista, Enberg kertoo, ja lisää, että he pelaavat kaksi tuntia kerrallaan.

Syntymäpäivän kunniaksi halvempia pelivuoroja

Tulevana viikonloppuna 21.–22.1. Paraisten Padelhalli tarjoaa asiakkailleen syntymäpäivän kunniaksi halvempia pelivuoroja.

– Haluamme kiittää kaikkia täällä pelanneita, ja erityinen kiitos hallissa säännöllisesti pelaaville, sillä ilman heitä olisi vaikea selviytyä. Eniten sydäntä lämmittävät tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat iloisia siitä, että avasimme padelhallin Paraisille.

Malin Johansson
Käännös: Tuuli Meriläinen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*