Paraisten taksit päivystävät kohta jälleen vuorokauden ympäri

Man sitter i bil och visar tummen upp.
Jarmo Takatupa sanoo, että taksipäivystys palaa kohta Paraisille. Nyt tarvitaan kuitenkin kuljettajille kunnon taukotila.

Taksipäivystys palaa Paraisille 27.11. alkaen. Nyt Partaxin uusi puheenjohtaja Jarmo Takatupa toivoo, että kaupunki järjestää päivystäville kuljettajille kunnon taukotilan.
Paraisilla on, kuten monella muulla paikkakunnalla, välillä erittäin vaikea saada taksipalveluita. Partaxin uusi puheenjohtaja Jarmo Takatupa haluaa tähän muutoksen.

– 27. marraskuuta alkaen taksipäivystys palaa Paraisille. Meillä on oma puhelinnumero, johon voi ottaa yhteyttä 24/7, eli yksi meistä viidestä kuljettajasta on tavoitettavissa vuorokauden ympäri numerosta 040 900 8000, Takatupa lupaa.

“Minua käy sääliksi vanhat ihmiset”

Matkan voi tilata uudesta numerosta jopa viikko etukäteen, ja tarvittaessa ennakkotilauksella paikalle voi saada myös invataksin.

Takatupa on itse ajanut taksia 20 vuotta ja on ollut Partaxin puheenjohtaja parisen kuukautta. Hän tuntee alan ja on nähnyt sen alasajon sekä sen vaikutuksen asiakkaisiin.

– Minua käy sääliksi vanhat ihmiset, jotka voivat odottaa kaupalla taksia parikin tuntia. On käynyt myös niin, että työlennolle kiireinen henkilö, on jäänyt ilman taksia Paraisilla, Takatupa sanoo.

Päivystys on tervetullut parannus

Takatuvan mukaan huonosta tilanteesta kärsivät myös kuljettajat. Vapaaehtoinen päivystys on siis tervetullut parannus, mutta sen jatkumiselle on yksi selkeä ehto – kunnon taukotila.

– Nyt meillä on vain tilapäinen koppi, ja kaupunki etsii paikkaa parhaillaan. Kukaan ei jaksa päivystää, jollei kuljettajille saada päivystystila! Rakennus, josta Hesburger on luopumassa, olisi erinomainen vaihtoehto. Se on keskeisellä paikalla ja siellä on hyvin pysäköintipaikkoja. Rakennuksen päädyssä olisi meille sopiva tila.

Takatupa haluaa muistuttaa, että uudesta numerosta huolimatta matkan voi edelleen tilata myös numerosta 0200 3000.

Taksipäivystys 24 tuntia vuorokaudessa Paraisilla 27.11. alkaen puhelinnumerosta 040 900 8000. Taksin voi myös tilata palvelunumerosta 0200 3000.

Tuuli Meriläinen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*