Parhaan asiakaspalvelun yritysäänestys on käynnissä

ungdomar framför vit skolbyggnad
Felicia Hallgren, Heidi Lundström, Sofia Eriksson, Sebastian Toivo, Lukas Westerholm, Wilhelm Malmström ja Oliwer Siimes kuuluvat kilpailun järjestäjiin. Kuva: Julia Lönnfeldt

Millä yrityksellä Paraisilla, Kemiönsaarella ja Kaarinassa on paras asiakaspalvelu? Kilpailu vuoden asiakaspalveluyrityksestä on täällä taas. Yhdessä Kemiönsaaren kunnan, Paraisten ja Kaarinan kaupunkien kanssa järjestettävä ammattikorkeakoulu Novian opiskelijaryhmän kilpailu järjestetään neljättä kertaa.

– Kilpailun tarkoituksena on antaa meidän paikallisille yrityksillemme lisää näkyvyyttä. Lisäksi se innostaa muita yrityksiä panostamaan omaan asiakaspalveluunsa, sanoo Paraisten kaupungin yrityskehittäjä John Forsman.

Kaarinan kaupungin edustaja Maria Haapanen on samaa mieltä. Lisäksi se on ympäristöystävällinen tapa tukea paikallisia yrityksiä. Yhteistyötä opiskelijoiden kanssa ja mukanaoloa heidän uusissa ideoissaan, hän pitää palkitsevana.
– Korkeakouluopiskelijoiden kanssa työskentely on aina plussa, toteaa myös Kemiönsaaren kunnan elinkeinojohtaja Erik Lund.

Hyvää palvelua  joka päivä

Kilpailu avattiin kaksikielisellä kickoffilla, missä Turun Stockmannin Alkon palvelujohtaja Katri Karlsson esitteli asiakaspalvelun tärkeyttä ja avaimia heidän menestykseensä asiakaspalvelun parissa.

– Pyrimme tarjoamaan yhtä hyvää palvelua kaikissa kanavissamme ja työskentelemään joka päivä asiakaspalvelumme eteen, hän sanoo.

Opiskelija Sebastian Toivo sanoo, että Alko oli luonnollinen valinta kickoffiin, koska se voitti Suomen parhaan asiakaskokemuksen 2021. Aikaisempina vuosina on kilpailun edellisvuoden voittaja esittänyt ja antanut vinkkejä, mutta tänä vuonna rima asetettiin korkeammalle.

Felicia Hallgren opiskelee Toivon kanssa liiketaloutta toista vuotta.

Markkinointiprojekti

He sanovat kilpailun kautta oppineensa suunnittelemaan ja delegoimaan työtä, jota vaaditaan pienemmän yrityksen markkinoinnissa. Tämä on heidän ensimmäinen todellinen projektinsa markkinoinnin parissa.

Viime vuonna järjestäjät saivat 1 689 ääntä. Tänä vuonna tavoitteena on saada enemmän ääniä.
– Vertailemme myös aikaisempien vuosien ääniä, sanoo opiskelija Ninni Johansson, joka on myös järjestämässä kilpailua.

Muut mukana olevat opiskelijat ovat Heidi Lundström, Sofia Eriksson, Lukas Westerholm, Wilhelm Malmström, Oliwer Siimes ja Marissa Kolster.

Kilpailu järjestetään 8.–28.11. Äänestys tapahtuu verkkolomakkeella, www.facebook.com/tavlingkilpailu2021.

Julia Lönnfeldt

pku@aumedia.fi

Käännös: Timo Järvenpää

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*