Piffen säilyy sarjassa

Micke Karlsson. Arkistokuva: Mikael Heinrichs
Micke Karlsson. Arkistokuva: Mikael Heinrichs
Yksi asia on ainakin varma. Piffen pelaa myös ensi kaudella Kolmosessa. Sen sijaan ei ole läheskään yhtä varmaa vielä tätä kirjoitettaessa onko Piffenillä kasassa 25 vai 28 pistettä ennen kauden viimeistä ottelua kotona Jomala IK:ta vastaan. Tuleva vastustajakaan ei tiedä onko heidän putoamisensa Neloseen jo sinetöity, vai onko päätöskierroksella vielä teoreettinen mahdollisuus säilyä sarjassa.
Kaikki riippuu nimittäin piirin päätöksestä koskien viime torstaina pelattua PaiHa–PIF -ottelua. Kentällä PaiHa meni menojaan voittaen 4–0, mutta joukkueella oli kokoonpanossa ja myöhemmin myös kentällä ja maalinteossakin pelikiellossa oleva Albert Soler Freixer. Espanjalaispelaaja oli ennen PIF-ottelua kerännnyt neljä varoitusta ja hänen olisi pitänyt olla pelikiellossa. Piiri odottaa vielä PaiHa:n vastinetta ja antaa ratkaisunsa asiassa viimeistään perjantaina.
Peimari United puolestaan varmisti sarjan voiton ja nousun Kakkoseen voittamalla Maskun vieraissa maalein 3–1. Sensaatioseura päätti kautensa nousujuhliin jo neljättä kertaa peräkkäin aloitettuaan pelit Kutosesta kaudella 2011.
Piffenin kauden viimeinen ottelu JIK:ta vastaan alkaa lauantaina jo kello 17.00. Piffen TV ja PK kävivät kyselemässä Micke Karlssonin tunnelmia kauden viimeisen (ainakin edustusjoukkueen osalta) ottelun alla.

Micke Karlssonin tilastot edustusjoukkueen sarjapeleissä

  • 2015: 1 ottelu, 1 maali
  • 2016: 16 ottelua, 1 maali

Mikael Heinrichs
050 306 2004/mikael.heinrichs@aumedia.fi