PK juhlii 30 vuotta samassa rakennuksessa – avoimet ovet 23.5.

Nyt PK kutsuu sinut Konstratalon avoimien ovien päivään yhdessä muiden vuokralaisten kanssa. Tervetuloa tervehtimään meitä!

Vuonna 1994, 23. toukokuuta, Paraisten Kuulutusten toimitus muutti Rantatien Konstrataloon Paraisten keskustassa. Nyt 30 vuotta myöhemmin PK on edelleen samassa rakennuksessa, vaikka toimitus on siirtynyt kerrosta alemmas ja tilat sijaitsevat pohjakerroksessa. Näiden tasavuosien kunniaksi PK järjestää yhdessä Konstratalon muiden vuokralaisten kanssa Avoimien ovien päivän torstaina 23. toukokuuta klo 11–17.

Kahvia ja pullaa sekä grillimakkaraa 150 ensimmäiselle

Tarjoamme kahvia ja pullaa sekä grillimakkaraa 150 ensimmäiselle. Tule tapaamaan myös ÅU:n ja PK:n tulevaa päätoimittajaa ja toimitusjohtajaa Susanna Landoria, joka on paikalla klo 13.30–17.00. Samalla voit hyödyntää PK:n ja ÅU:n upeita tilaustarjouksia. Tilausten asiakasvastaavamme Camilla Hynynen on paikalla koko päivän. Voit vapaasti keksiä ideoita ja vinkkejä siitä, mistä haluaisit lukea tulevissa lehdissä.

Paraisten biljardiyhdistys järjestää leikkisän biljardikilpailun

Åbolands Fastigheter näyttää Konstratalon vuokrattavissa olevia tiloja klo 13–14. Päivän aikana Paraisten biljardiyhdistys järjestää leikkisän biljardikilpailun.

– Kilpailuun osallistuminen on nopeaa ja helppoa, kun käy meillä kääntymässä, sanoo Jesper Jakobsson Paraisten biljardiyhdistyksestä.

Paraisten biljardiyhdistyksen tilat ovat sijainneet viisi vuotta Konstratalossa, ja niihin päästään sisäpihan puolelta. Tila on aiemmin ollut varastotilana, mutta yhdistys on kunnostanut tilan viihtyisäksi biljardisaliksi.

Päivän aikana vierailijoilla on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa on upeat palkinnot. Jos olet rouva Fortunan suosiossa, voit esimerkiksi voittaa biljarditunnin, jossa sinulle opetetaan biljardin perusteet pelisäännöissä ja tekniikassa.

– Täydellinen johdatus mahdolliseen uuteen harrastukseen, Jakobsson sanoo.

Konstratalossa on useita hammaslääkäreitä

Konstratalossa on useita hammaslääkäreitä, ja yksi heistä on hammaslääkäri Henri Rask, joka on tarjonnut aikuisten hammashoitoa Konstratalossa syksystä 1994 lähtien. Samalla hän juhlii myös 30 vuotta talossa.

– Olin silloin vastavalmistunut ja käytin tilaisuutta oman vastaanoton perustamiseen samaan aikaan kun silloinen Paraisten Lääkärikeskus muutti tänne.
Rask arvostaa keskeistä sijaintia, katutason valoisia, tilavia tiloja ja hyviä pysäköintimahdollisuuksia.

Hammaslääkäri Pia Boström on myös Konstratalon pitkäaikainen vuokralainen ja hän arvostaa keskeistä sijaintia ja sitä, että parkkipaikkoja on runsaasti.

– Olen ollut Konstratalossa noin 15 vuotta, etsin keskustasta vastaanottotilaa ja silloin minulle tarjottiin tätä tilaa.

Tule kahville ja tutustu vuokralaisiin sekä Konstratalon tiloihin!

Lämpimästi tervetuloa meille!

PK

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*