– Rakastuin Korppooseen!

rpt

Tänään on Aaron Blanco Tejedorin
ensimmäinen lomapäivä moneen vuoteen ja hän sanoo todella tarvitsevansa hieman vapaata. Arkisin hän työskentelee omassa yrityksessään Ubuntu Productionsissa.

Aaron suunnittelee ja tuottaa nettisivuja ja tarjoaa lisäksi graafista suunnittelua ja valokuvausta eri tapahtumille ja nettisivuille. Yrityksen perustaminen oli itse asiassa sattumaa.
– Avopuolisoni Ida-Kajsa sai noin 3,5 vuotta sitten tietoonsa, että William Hellgren tarvitsi nettisivun Hotelli Nestor ja Ravintola Back Pocket:ille ja ajattelin siinä olevan työ, jonka voisin ottaa. Työskentelin silloin Hjalmar’sissa ja Ida-Kajsa oli äitiysvapaalla, joten tuntui isolta riskiltä jättää työ ja aloittaa työskenteleminen kotisivujen tekemisen parissa, sanoo Aaron.
Visiona oli korkeatasoisia nettisivuja tekevä, mutta hinnaltaan keskiluokkaa oleva yritys, jonka palveluihin useimmilla on varaa. Lähes kaikki yritykset, joiden kanssa työskentelen, ovat saaristosta, mikä osoittaa sen, että olen löytänyt markkinani. Ja töitä on enemmän kuin ehdin tekemään.
– Saaristossa on monta uskomattoman lahjakasta ja luovaa yrittäjää, jotka tietävät tarvitsevansa nettisivun, mutta eivät tiedä mitään tietokoneista. Tässä minä pääsen auttamaan konkreettisesti ja yhdistämään luomisen tarpeeni, mutta myös olemaan hyödyksi yhteiskunnalle.
Aaron sanoo, että hänellä on aina ollut luontainen kyky käyttää tietokoneita.
– Olen purkanut ja kasannut lukuisia tietokoneita, ymmärrän niitä ja olen hyvä kaikessa, joka liittyy niihin, hän sanoo ja pyyhkäisee kädellään kohti keltaista taloa, jonka he ovat antaneet kunnostaa.
– Mutta talon rakentaminen on minulle kuin taikuutta, en ymmärrä mitään, hän hymyilee.
Aaron on kotoisin Baskimaalta Espanjasta, mutta hänen sydämensä kuuluu 100 prosenttisesti Korppoolle, vaikka hän aikaisemmin oli suurkaupunkilainen.
– Monta vuotta sitten olin töissä Korpoströmissä ja kuljin sinne polkupyörällä. Siihen kului tunti suuntaansa. Kun ajoin kotiin myöhään illalla ja usva leijui peltojen yllä, oli se kaunista. Rakastuin totaalisesti Korppooseen ja sanoin Ida-Kajsalle haluavani asua täällä. Hän ilahtui, koska myös hän halusi asettua tänne.

FAKTA

Aaron Blanco Tejedor
Ikä: 35 vuotta
Työ: Yrittäjä Ubuntu Productionsissa yhdessä Ida-Kajsa Johanssonin kanssa.
Asuu: Wattkastissa Ida-Kajsan ja 1,5-vuotiaan Teresan ja 4-vuotiaan Thorin kanssa.
Lempiruoka ja -juoma: Espanjalainen omeletti ja Janssonin kiusaus, juo mieluiten vettä.

Tuuli Meriläinen
Tuuli.merilainen@aumedia.fi
Käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*