Skärifilm toivoo saavansa paljon uusia jäseniä

Filminspelning
Kaikille elokuvista ja saaristosta kiinnostuneille on Paraisille perustettu uusi elokuvayhdistys, jonka nimi on Skärifilm. Kuva: yksityinen.

Kaikille elokuvista ja saaristosta kiinnostuneille on Paraisille perustettu uusi elokuvayhdistys, jonka nimi on Skärifilm.

Paraisten uuden elokuvayhdistys Skärifilmin perustajia ovat suomenruotsalainen italialainen Araz Jarjis ja turkulainen Nina Björkfelt. Björkfelt on yhdistyksen puheenjohtaja, kun taas Jarjis on varapuheenjohtaja. Viime vuoden joulukuussa päätettiin yhdistyksen perustamisesta ja nyt hiljattain on yhdistyksestä tullut rekisteröity yhdistys.

– Me, jotka olemme perustaneet Skärifilmin, olemme kaikki kiinnostuneita videoista ja valokuvauksesta ja olemme olleet Jarjiksen oppilaita erilaisilla valokuva- ja videokursseilla Paraisten Kombissa, kertoo Björkfelt.

Skärifilmin tavoitteena on esitellä henkilöitä, projekteja ja ilmiöitä saaristossa

Skärifilmin tavoitteena on esitellä audiovisuaalisesti kiinnostavia ja tärkeitä henkilöitä, asioita, projekteja ja ilmiöitä saaristossa. Ajatuksena on, että yhdistys tarjoaa monipuolista toimintaa erilaisista koulutuksista yhteisiin iltoihin, joissa jäsenet saavat mahdollisuuden esittää omia filmejään. Halutessaan voi myös saada lainaksi yhdistyksen kalustoa.

Parhaillaan suunnitellaan näyttelyä saariston valokuvista ja Björkfelt rohkaisee kaikkia, jotka haluavat laittaa kuviaan esille, liittymään yhdistykseen ja ilmoittamaan kiinnostuksestaan.

– Haluamme esitellä kaunista ja ainutlaatuista saaristoa, mutta myös tuoda yhteen ihmisiä, jotka haluavat luoda tai nähdä elokuvia, kuvia ja reportaaseja saaristosta. Haluamme myös tehdä yhteistyötä muiden yhdistysten ja kulttuuritoimijoiden kanssa tavoittaaksemme suuremman yleisön.

Skärifilm toivoo saavansa paljon uusia jäseniä

Björkfelt rohkaisee kaikkia kiinnostuneita ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen skarifilm@gmail.com ja toivoo, että Skärifilm pystyy jatkossakin tarjoamaan monta mielenkiitoista reportaasia ja kokousta kiinnostuneille ihmisille saaristossa. Skäriflmillä on myös oma Facebook-sivu ja YouTubekanava.

Malin Johansson
Käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*