Suntti saa uudet pelastusrenkaat

fyra män kring en blåvit livboj
Folke Pahlman (vasemmalla) ja Ralf Juslin (toinen oikealta) ottavat vastaan LähiTapiolan lahjoituksen toimitusjohtaja Kristian Nygréniltä (toinen vasemmalta) ja Johan Fröbergilta. Kuva: Mikael Heinrichs

– Suntti on kaunis jo nyt, mutta se voidaan tehdä vieläkin houkuttelevammaksi – ja ajokelpoisemmaksi. Näin sanoo Pro Paraisten Kirkkosalmi -yhdistyksen puheenjohtaja Folke Pahlman.

Yhdistys perustettiin alle puoli vuotta sitten ja siltä puuttuu edelleen pysyvä hallitus, koska kokousta ei ole voitu järjestää. Väliaikainen hallitus on kuitenkin työskennellyt aktiivisesti saadakseen asioita eteenpäin.

Ensimmäinen konkreettinen askel Kirkkosalmen eteen tehtävässä työssä on kymmenen sinivalkoista pelastusrengasta, jotka Paraisten Lähi-Tapiola on lahjoittanut yhdistykselle. Ne tullaan yhteistyössä Paraisten kaupungin kanssa sijoittamaan strategisiin kohtiin suntin varrelle.

Kirkkosuntista ajokelpoisempi

Seuraava askel eteenpäin on Pro Kirkkosalmen yhteistyö Novian ja Åbo Akademin yhteisen NÅA Business Centerin kanssa.

– Yhdistyksen pääasiallinen tähtäin on tehdä Kirkkosuntista ajokelpoisempi ja tehdä alueesta houkuttelevampi ja eläväisempi, toteaa Pahlman.

Yhteistyöhanketta koordinoi Ralf Juslin.

Yhteistyön puitteissa neljä opiskelijaa tulee suorittamaan osana opintojaan sosioekonomisesta näkökulmasta tekemällä suunnittelutyön, joka tulee olemaan tärkeä askel yhdistyksen toiminnalle jatkossa.

Mikael Heinrichs
mikael.heinrichs@aumedia.fi
Käännös Timo Järvenpää

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*