Tähyile vaaleanpunaisia T-paitoja ja tee löytöjä

Iloiset järjestäjät. Arja Hankalahti (vas.), Tina Granlund ja Peggy Wallin. Kuva: Malin Johansson.

Torstaina 5.10. luvassa on mukava ilta ihanien naisten ja mukavien tarjousten kera, kun Paraisten keskustassa järjestetään Akkainilta.

Torstaina 5.10. kaupat, kahvilat ja ravintolat ovat taas auki illalla Paraisten keskustassa. Silloin kannattaa tähyillä vaaleanpunaisia ​​T-paitoja, jotka viestivät siitä, että voit tehdä todellisia löytöjä. Keskustan myymälöiden ulkopuolelle ripustetaan Kivaa Paraisilla ry:n painattamia T-paitoja. Vaatekappalen idea on, että täältä löytyy mahtavia tarjouksia, ja tämän vuoden uutuus on se, että voit kerätä leimoja. Kun saat leiman, osallistut myös arvontaan.

– Arvomme kivoja lahjakortteja, Arja Hankalahti Kivaa Paraisilla ry:stä lupaa.

Illan järjestelyistä vastaa Kivaa Paraisilla ry ja Akkainiltaa vietetään klo 17.00–21.00. Keskustan kaupat, kahvilat ja ravintolat tarjoavat yllätyksiä ja tarjouksia sekä ennen kaikkea tapahtuman, jossa tapaat ystäviä ja tuttuja. Ensimmäinen Akkainilta järjestettiin vuonna 2012 ja siitä on muodostunut suosittu perinne Paraisilla.

Malin Johansson

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*