Tervetuloa avoimien ovien päivään!

Tervetuloa! PK:n toimitus muutti uusiin tiloihinsa elokuussa. Kuvassa: Mikael Heinrichs, Markus Lindström, Tuuli Meriläinen  ja Malin Johansson.

Nyt kutsumme sinut avoimien ovien päivään Konstratalolle!

Perjantaina 14. lokakuuta klo 11–16 ovet pidetään auki Konstratalossa osoitteessa Rantakatu 24, Paraisten keskusta. Klo 11–16 on mahdollisuus tutustua alemman kerroksen uusittuihin tiloihin. PK:n toimitus muutti uusiin tiloihinsa elokuussa ja haluaa nyt kutsua sinut avoimien ovien päivään. Samaan aikaan Turunmaan Kiinteistöt pitää avoimien ovien päivän ja juhlii 30-vuotisjuhliaan.

Mon Ami muutti syyskuun lopulla väliaikaisesti Konstrataloon Koulukadun tilojen remontin vuoksi ja pitää myös avoimien ovien päivät perjantaina. Yhdestä nurkasta löytyy myös sisustustoimisto Perla Interior Oy ja Marjo Helenius, joka on suunnitellut uudet tilat. Helenius itse työskentelee yhdessä alemman kerroksen uusista toimistohuoneista.

Tarjoamme kahvia, kakkua ja ilmapalloja sekä grillimakkaroita 150 ensimmäiselle. Samalla sinulla on mahdollisuus hyödyntää upeita PK:n tilaustarjouksia. Tilausten asiakasvastaava Camilla Hynynen on paikalla koko päivän. Keksi rohkeasti ideoita ja vinkkejä siitä, mistä haluaisit lukea tulevissa lehdissä ja osallistu samalla arvontaan, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa Mon Amin liput Teaterboulaget:in revyy- ja yllätyspaketteihin.

Lämpimästi tervetuloa!

PK

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*