Vegetatiivisuus tiivistyy PUNTin kulttuurisaliin illalla

en kastrull med grönsaker
Kuvassa näkyvällä kasviskeitolla ei ole juuri mitään tekemistä illalla tarjottavan kasviskeiton kanssa. Se vain sattuu olemaan generinen kuvituskuva kattilassa olevista kasviksista. Kuva: Mikael Heinrichs

Kulttuuriparlamentti-tapahtumasarjaan kuuluva “Vegetatiivisia tapahtumia” järjestetään tänään torstaina (26.8.) ennakkotiedoista poiketen PUNT-hallissa (Koulumestarinkatu 5) uhkaavasta sateesta johtuen. Kasvit toki pitävät sateesta, mutta ihmiset eivät niinkään.

Tapahtumassa pääsee maistelemaan Paul Reuterin hävikkikasviksista valmistamaa ilmaista kasviskeittoa, tavata ja soittaa Fern Orchestran kasvibändiä sekä vaihtaa pistokkaita, siemeniä ja perennoja. Paikalla on myös harrastajapuutarhuri Tuula Salminen jonka kanssa voi vaihtaa kokemuksia. Tapahtuma on monikielinen (kasvi-, suomen- ja ruotsinkielinen) ja ilmainen kokijoille.

Keittotarjoilu ja muu ohjelma alkaa kello 17.30. Myöhemmin illalla Fern Orchestra osallistuu Parkkinon poikkitaiteelliseen elokuvailtaan, joka niin ikään siirtyy sisätiloihin tänään. Kello 21.15 alkaen on luvassa kolme esitystä jotka yhdistävät elokuvan sekä musiikkia, runoutta ja tanssiteatteria. Esitykset ovat “Perceptions – Plant Series VII” (Fern Orchestra), “Hämärtyä” (Haave-kollektiivi eli Unna Kitti, Elina Kivioja ja Lotta Vaattovaara) sekä “Accidental Response” (Antti Polojärvi, Tuomas Ahva).

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*