Vuorossa on jälleen Akkainilta –“Tämä on hyvä konsepti”

pargas kärringkväll
Tänään on kaikkien akkojen ilta kun Paraisten keskustan kaupat, kahvilat ja ravintolat tarjoavat miellyttäviä yllätyksiä ja tarjouksia. Vasemmalta: Minna Lindberg, Arja Hankalahti ja Marja Lindén. Kuva: Malin Johansson.

Akkainilloista on muodostunut Paraisilla jo perinne, ja tänään torstaina 9.3. keskustan kaupat, kahvilat ja ravintolat ovat illalla auki. Järjestelyistä vastaa Paraisten Kiva-yhdistys ja ilta Akkainalkaa klo 17 ja kestää klo 21 asti.

– Tämä on hyvä konsepti, joka kiinnostaa myös monia turkulaisia, sanoo Marja Lindén, joka istuu Kivan hallituksessa yksityishenkilönä.

Tänä vuonna on yritetty houkutella paikalle Kaarinalaisia

Mon Ami -myymälää pitävä Arja Hankalahti on Lindénin kanssa samaa mieltä ja kertoo, että tänä vuonna on yritetty houkutella paikalle myös Kaarinalaisia.

– Monet isommissa kaupungeissa asuvat kokevat, että vierailu Paraisten kivijalkakaupoissa ja viihtyisissä ravintoloissa ja kahviloissa on eksoottista, Hankalahti kertoo.

Sisustusliike Tre Små Rum tarjoaa yllätyspöydän sekä 20 prosentin alennuksen varastotuotteista. Archipelago Shop antaa alennusta 20 prosenttia ostosten summasta, Ateljé & Tyg SY 25 prosenttia alennusta kaikista kankaista ja Juhlakulma jakaa lahjakortteja, kun ostosten arvo on vähintään 50 euroa. Jazz Café AXO:ssa voit pitää tauon ja nauttia mukavasta seurasta ja kuunnella Kalle Klotzin ja Petri Haapasalon musisointia klo 17–19. Jokainen juoman ostaja voi nauttia myös ”Suolaisesta afterworkista”. Kampaamossa Lilla Frissan voit tavata ripsiteknikko Vilman ja samalla ostaa edullisia hiustenhoitotuotteita. Mon Ami tarjoaa myös 15–25 prosentin alennuksen eri tuotteista ostosumman suuruudesta riippuen.

– Wanha Wallis -liikkeessä on arvonta, jossa voi voittaa kivan kassin, Minna Lindberg kertoo.

Ukrainalaiset naiset myyvät vohveleita

Jos nälkä iskee ostosten jälkeen, voit nauttia piirakka- ja salaattibuffetista Café Hallonbladissa, Café Nathalissa on piirakkabuffetti salaatilla ja Matmalmen @EVA tarjoaa Veggie Workshopin ja kevyen illallisen 25 eurolla. Humanan ulkopuolella ukrainalaiset naiset myyvät myös vohveleita.

Ensimmäinen Akkainilta järjestettiin jo vuonna 2012. Paraisten Kiva ottaa mielellään vastaan palautetta tapahtumasta ja uusia ideoita.

– Antakaa meille sekä risuja että ruusuja siitä, kuinka voimme kehittää konseptia. Otamme myös mielellämme vastaan ​​uusia ideoita, Hankalahti sanoo.

Palautetta ja uusia ideoita voi lähettää osoitteeseen info@kivaipargas.fi

Malin Johansson
Käännös: Tuuli Meriläinen

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Kaikkien, jotka kommentoivat PK:n nettijuttuja, odotetaan tekevän sen asiallisesti ja omalla nimellään. Kommentin allekirjoitus sekä omalla etu- että sukunimellä, kiitos.


*