Svar till Gilla Granberg

För att bevara svenskan i Finland i framtiden så behövs det även stöd från andra partier. Här är SDP en garanti för att svenskan även i fortsättningen finns. Då jag går till valurnan kommer jag att ge min röst till en svensk socialdemokrat. Jag var med i politiken under många år i Pargas och jag upplevde att SFP inte alla gånger ansåg hur viktig svenskan var då man anställde personer i ledande ställning och ibland blev man ensam. I valtiden vill man gärna komma fram hur viktigt det är med den finlandssvenska identiteten, för att sen glömma bort den. Gå och rösta och rösta och rösta svenskt på SDP.

Stig Engman
SDP

Var först att kommentera

Kommentarer

Alla som kommenterar PK:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Underteckna kommentaren med både ditt för- och efternamn, tack.


*